¿Qué es esto?, What is this?

La Biblia contradice la Biblia: Una investigación individual e independiente, escrita en Inglés y Español principalmente, no se trata de las contradictorias formas de contar una mentira, se trata de las contradicciones que son los pesos pesados del fraude, y que destruyen los dogmas religiosos que han dominado en el mundo. // The Bible contradicts the Bible: An individual and independent investigation, written mainly in English and Spanish, it is not about the contradictory ways of telling a lie, it is about the contradictions that are the heavyweights of fraud, and that destroy religious dogmas that have dominated the world.

 



sábado, 21 de septiembre de 2024

Analysen af profetierne viser, at der ikke er nogen sammenhæng mellem Jesu jomfrufødsel og profetierne, hvilket er en indikation af et religiøst bedrag i Romerriget, som mange mennesker overser i lyset af så mange internationale nyheder.

Analysen af profetierne viser, at der ikke er nogen sammenhæng mellem Jesu jomfrufødsel og profetierne, hvilket er en indikation af et religiøst bedrag i Romerriget, som mange mennesker overser i lyset af så mange internationale nyheder.

Den romerske bibel hævder, at Jesus blev født af en jomfru, men dette er i strid med konteksten af profetien i Esajas 7. De apokryfe evangelier, herunder Filips evangelium, viderefører også denne idé. Dog henviser Esajas’ profeti til fødslen af kong Hizkija, ikke Jesus. Hizkija blev født af en kvinde, der var jomfru på det tidspunkt, hvor profetien blev givet, og ikke efter hun blev gravid. Profetien om Emmanuel blev opfyldt med Hizkija, ikke Jesus. Romerne har skjult det sande evangelium og brugt apokryfe tekster til at aflede opmærksomheden og legitimere de vigtigste løgne. Jesus opfyldte ikke Esajas’ profetier om Emmanuel, og Bibelen misfortolker betydningen af jomfruen i Esajas 7.

 

  1. Esajas 7:14-16: „Derfor skal Herren selv give jer et tegn: Se, jomfruen skal blive gravid og føde en søn, og hun skal kalde ham Immanuel. Smør og honning vil han spise, indtil han kender at afvise det dårlige og vælge det gode. For før barnet ved at afvise det dårlige og vælge det gode, vil det land, som du frygter, blive forladt.”

    • Denne passage omtaler en jomfru, der bliver gravid og føder en søn, og opfylder en profeti, der er rettet mod den politiske situation i Ahaz’ tid. Det handler om kong Hizkias fødsel, ikke Jesus.
  2. 2 Kongebog 15:29-30: „I kong Pekahs og kong Rezin af Arams dage gik Tiglat-Pileser, kongen af Assyrien, ind og tog landene fra Ruben, Gad og Manasse. Han tog også Naftali i fangenskab. I de dage angreb Hosea, søn af Ela, kongen af Israel, og en konspiration blev udarbejdet imod Pekah. Hosea dræbte ham og blev konge i hans sted det 20. år af Jotham, søn af Uzzia.”

    • Beskriver faldet af Pekah og Rezin, som opfylder Esajas’ profeti om, at de to kongers lande ville blive forladt, før barnet (Hizkia) lærte at vælge det gode.
  3. 2 Kongebog 18:4-7: „Han fjernede højdedyrkene, brød billederne og skar Aserah-symbolet i stykker. Han knuste kobberslangen, som Moses havde lavet, fordi israelitterne stadig brændte røgelse for den; og han kaldte den Nehushtan. Han satte sin lid til Herren, Israels Gud; der var ikke nogen som ham blandt alle Judas konger hverken før eller efter ham. Han fulgte Herren og holdt fast ved ham og holdt de befalinger, Herren havde givet Moses.”

    • Viser Hizkias reformer og hans troskab mod Gud, som viser, at „Gud var med ham”, hvilket opfylder navnet Immanuel i Hizkias kontekst.
  4. Esajas 7:21-22 og 2 Kongebog 19:29-31: „På den dag vil en mand holde en ung ko og to får; og på grund af mængden af mælk vil de spise smør, og den, der bliver tilbage i landet, vil spise smør og honning.” / „Dette vil være et tegn for dig: Dette år skal I spise, hvad der vokser af sig selv, og det næste år skal I spise, hvad der vokser fra frø; men i det tredje år skal I så, høste, plante vintræer og spise deres frugt. De, der er tilbage i Judas hus, vil slå rod og bære frugt. Resten af Jerusalem og de overlevende på Zions bjerg vil blive reddet af Hærskarernes Herres nidkærhed.”

    • Begge passager taler om overflod og velstand i landet, hvilket stemmer overens med Hizkias regeringstid.
  5. 2 Kongebog 19:35-37: „Og den samme nat gik Herrens engel ud og slog hundrede femogfemogfirs tusinde i assyrernes lejr; og da de stod op om morgenen, se, alle var døde. Sanherib, Assyriens konge, tog af sted og vendte tilbage til Nineve, hvor han blev. Mens han tilbad i Nisrochs tempel, blev han dræbt med sværdet af sine sønner Adrammelech og Szareser, og de flygtede til landet Ararat. Og hans søn Esarhaddon blev konge i hans sted.”

    • Beskriver den mirakuløse nederlag af assyrerne, som viser Guds indgriben og støtte til Hizkia, hvilket yderligere angiver, at Immanuel-profetien handlede om Hizkia.

Daniel vil gøre god brug af videnskaben. Daniel 12:4 Men du, Daniel, luk Ordene og forsegl Bogen indtil Endens Tid. Mange vil løbe frem og tilbage, og videnskaben vil vokse. Sande ord i Bibelen er som de flydende rester af et skib i et hav af løgne. Modsigelserne er romerske forfølgeres værk: Matthæus 4:6-11 siger, at Satan fristede Jesus og citerede en passage i Salme 91 til ham, der siger: «Gud vil sende sine engle for at tjene dig, for at din fod ikke skal snuble i sten», siger også, at Jesus drev Satan væk fra ham, og at der senere kom nogle engle og tjente Jesus. Men det er forkert, for hvis denne profeti var blevet opfyldt, ville Jesus have set tusind eller ti tusinde af sine fjender dø, men Jesus ville ikke være død. (Engel betyder budbringer, en, der bærer et budskab). Salme 91:7 Tusinder skal falde ved din side, men du skal ikke falde, 8 du skal med dine egne øjne se, hvordan de onde skal straffes, 9 du skal frelses, fordi du har sat din lid til HERREN, 10 du skal frelses fra ulykker, 11 fordi HERREN vil sende sine sendebud for at lede dig på din vej, så du ikke snubler over stenene undervejs. Disse ting skete ikke i Jesu første liv, og når profetien siger «snublesten», henviser den til falske profeter, der søger at få de retfærdige til at begå synder. Ikke sten i ordets egentlige forstand.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Nota: sólo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.