¿Qué es esto?, What is this?

La Biblia contradice la Biblia: Una investigación individual e independiente, escrita en Inglés y Español principalmente, no se trata de las contradictorias formas de contar una mentira, se trata de las contradicciones que son los pesos pesados del fraude, y que destruyen los dogmas religiosos que han dominado en el mundo. // The Bible contradicts the Bible: An individual and independent investigation, written mainly in English and Spanish, it is not about the contradictory ways of telling a lie, it is about the contradictions that are the heavyweights of fraud, and that destroy religious dogmas that have dominated the world.

lunes, 17 de junio de 2024

Ce înseamnă aceasta în Apocalipsa 19?: Apocalipsa 19:13 El era îmbrăcat într-o haină înmuiată în sânge; și numele lui este: Cuvântul lui Iehova.

Există limbi în care este mai dificil să traduci ceva scris în spaniolă sau engleză.
Acesta este un eșantion în această limbă, este mai bine decât nimic, există mai multe detalii în limba engleză aici: https://gabriels.work/wp-content/uploads/2024/06/pdf-the-gospel-different-from-the-bible.pdf
Ce înseamnă aceasta în Apocalipsa 19?:
Apocalipsa 19:13 El era îmbrăcat într-o haină înmuiată în sânge; și numele lui este: Cuvântul lui Iehova. 14 Oștile cerești, îmbrăcate cu in subțire, alb și curat, îl urmau călare pe cai albi.
Biblia contrazice Biblia: o investigație individuală și independentă, scrisă în principal în spaniolă și engleză, nu este vorba despre modalitățile contradictorii de a spune o minciună, ci despre contradicțiile care sunt cu adevărat importante și care distrug dogmele religioase care au dominat lumea. . Adevărul iese la iveală cu ajutorul unor site-uri de genul acesta, sper să mă înțelegi și să-ți creezi propriile pagini web, videoclipuri pe canalele tale de YouTube etc., proprii „cai albi”, albi ca lumina care face adevărul vizibil. celui care are ochi care văd și nu ochi orbi. Și cu tine călare pe acei „cai”, mă ajuți să le dau afară pe falșii profeți și să dau libertate celor drepți care încă mai cred în ei din cauza ignoranței lor:
Hârtia rezistă la orice. Crezi că romanii au fost adepți fideli ai credinței pe care au persecutat-o? Viața a murit pe cruce? Atunci cine a asistat la moartea vieții? Mortul?
Isus nu a spus niciodată aceste cuvinte: „Eu sunt învierea și viața”. Au fost romanii, hârtia susține totul, minciuni, povești, calomnii și blasfemii de la cei care se închină la făpturi și nu la Dumnezeu.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Nota: sólo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.